22 Eylül 2010 Çarşamba

Küçük İkramlıklar



Milföy hamurundan yapılan külahların içi kaşar peyniri,beyaz peynir ve dereotundan oluşmaktadır.

Tek kullanımlık kadehlerin altkısmı,tavuk göğsü(kremalı)ve bunun üzeri ahududu-çilek sosundan oluşmakta.

Çeşitli harf ve rakam alternatifleriyle tuzlu kurabiyeler.

6 yorum:

  1. Hepsi muhteşem ama şu en üsttekileri yemeye doyamıyorum...

    YanıtlaSil
  2. Hımmm gurmem benim.Sen beğendiysen tamamdır.Bol bol yapabilirim:)

    YanıtlaSil
  3. herşey harika külahlara bayıldım
    ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Hande Hanım.

    YanıtlaSil
  5. Maşallah size,ne hoş şeyler hazırlamışsınız..
    Kurabiye yapan minikleri görüp gelmiştim ama oraya yaptığım yorum da sorun oldu sanırım..
    Herşey çok ama çok güzel,ellerinize,emeğinize sağlık..
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. ayy külahlar çok hos çok güzel bi fikir,pratikte tam benlik deneyeceğim inş..

    YanıtlaSil